Jezevčí tuk se pro své antibakteriální a protizánětlivé účinky využívá při léčbě ran a odřenin. Obsahuje vitamíny A, D, E a F, nenasycené i nasycené kyseliny, velké množství živin, minerálů, stopových prvků a biologicky aktivních látek.
Jezevčí tuk zvyšuje imunitu, zlepšuje fyzickou kondici, stimuluje duševní aktivitu, zvyšuje efektivitu. Má příznivý vliv na činnost trávicího traktu, podporuje hojení vředů, stimuluje sekreční činnost žaludku a střev.
Je známo, že Jezevčí tuk je účinný kosmetický přípravek - vyhlazuje vrásky, zvyšuje pružnost pokožky, obnovení její vzhled a ochranné vlastnosti.
Složení: Jezevčí tuk, parfem
Použití:
- Naneste malé množství tuku postižené místo a jemně ho masíruje, dokud se Jezevčí tuk nevstřebá úplně do pokožky. Používejte 2 krát denně (ráno a večer). Nejlepší je tuk nanášet mírně zahřátý.
- Při nachlazení natřete tukem hrudní koš, průdušky, šíji, lopatky, krk i chodidla a jemně masírujte až do vstřebání.
- Při rýmě naneste pár kapek tuku pod nos a vdechujte.
Energetická hodnota na 30 g: 1381,64 kJ / 330 kcal
Kontraindikace: alergie na Jezevčí tuk, onemocnění jater a žlučových cest v akutní fázi, těhotenství a kojení, nevhodný pro děti do 14 let (pouze při vnitřním použití).
Skladování: Uchovávat v suchém a tmavém prostředí při teplotě do 20 ° C. Po otevření skladovat v lednici a spotřebovat do 2 měsíců.
Objem: 100 ml
Země původu: Rusko