SK DE CZ

BÁBUŠKA

Ruská prírodná kozmetika a medicína

Klášterní kvas MED 2l

Klášterní kvas MED 2l

Skladom Zakúpiť sa dá len v našich kamenných obchodoch

Kvas je jedním z nejoblíbenějších osvěžujících nápojů slovanských národů.Kvasy se vždy zhotovovaly z přírodních obilných surovin, z ovoce bobulové plodů a medu, s příměsí různých bylin, kořínků a koření.

Klášterní kvas MED
Slovanský nealkoholický nápoj

Složení: voda, cukr, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, kvasný koncentrát kvasu "Agrafenushka" (žitný slad fermentovaný, žitný slad nefermentovaný, žito, cukr a droždí), chuťově-aromatická přísada "Kvas", aromatizátor identický přírodnímu "Med", СO2 , přírodní barvivo karamel, konzervant benzoan sodný.
Energetická hodnota na 100 ml: 127,8 kJ / 30,4 kcal
Nutriční hodnota na 100 ml: Tuky 0 g, (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), Sacharidy 7,6 g (z toho Cukr 18,2 g), Bílkoviny 0 g, Sůl 0 g.
BEZ GMO

Skladování: Skladujte na tmavém a chladném místě do 25 ° C. Po otevření skladovat při teplotě 0 - 12 ° C. Chraňte před přímým sluncem. Případný kal není závadou.
Upozornění: Láhev je pod tlakem
Země původu: Ukrajina

Minimální trvanlivost do: na víčku
Obsah: 2 L

Jak se kvas vyrábí:

Kvas je jedním z nejoblíbenějších osvěžujících nápojů slovanských národů. Kvasy se vždy zhotovovaly z přírodních obilných surovin, z ovoce bobulové plodů a medu, s příměsí různých bylin, kořínků a koření. Nápoj má příjemnou kyselo-sladkou obilnou chuť a vůni čerstvého, právě upečeného žitného chleba. Dobře zahání žízeň, povzbuzuje chuť a zvyšuje životní tonus (trvalý stupeň napětí živé tkáně) člověka. Příprava kvasu je podle starobylých receptů celkem složitá, pracná a dlouhotrvající procedura. Obilná surovina se máčí a nechá naklíčit - čím v sobě nashromáždí ohromné ​​množství aminokyselin a vitamínů. Dále se z fermentovaného žitného sladu připravuje mladina, která se pak zpracovává. Délka trvání technologického procesu je přibližně 70 dní, což je velmi dlouho a také to není levné. A přece je kvas stále pověstný svou lidovosti a dostupností. Proto naši specialisté - technologové využili výsledky nejnovějšího vývoje a s pomocí současné technologie tak bylo možné vytvořit jedinečný nealkoholický nápoj "Kláštorná kvas". Nápoj je zhotoven ze základu koncentrátu fermentovaného sladu ječmene a žita, který zároveň kvasu přidá příjemnou osvěžující kyselo-sladkou chuť a vůni kůrky žitného chleba. Pro výrobu nápoje se používá pouze čistá artéská voda. Přidáním surovin z ovoce a bobulovin - jablka, černého rybízu, brusinek a také medu se nápoj obohatí charakteristickou chutí a vůní, které jsou pro tyto suroviny příznačné. Pro zamezení předčasného zkažení nápoje a kvůli prodloužení doby prodeje kvasu se do něj dodává v potravinářském průmyslu široce používán koncentrát - benzoát sodný. Díky tomu může být spotřebitel ubezpečen o stálosti kvality výrobku.

Přihlášení

Táto stránka používa cookies. Viac info