SK DE CZ

BÁBUŠKA

Ruská prírodná kozmetika a medicína

Amarantová kaše s mořskou řasou - zdraví z Altaje 200g

Amarantová kaše s mořskou řasou - zdraví z Altaje 200g

Skladom NOVINKA

Výživná amarantová kaše je obohacena o mořskou řasu, která je oceňována pro vysoký obsahu jódu. Amarantová mouka ve kaši obsahuje jedinečný antioxidant skvalen a také velké množství bílkovin a vlákniny.

  • Cena: 97,40 Kč

Pravidelná konzumace amarantové kaše pomáhá zlepšit metabolismus, fungování hlavních orgánů a systémů těla.

Řasa obsažená v produktu je podmořským skladem užitečných látek, ceněných pro vysoký obsah jódu, který je nezbytný pro udržení normálního fungování štítné žlázy. Algináty, bohaté na řasy, jsou silné přírodní enterosorbenáty, vážou a odstraňují škodlivé látky z těla.

Amarantová mouka, ve složení kaše, obsahuje jedinečný antioxidant skvalen, který přispívá k nasycení buněk kyslíkem a k omlazení našeho těla. A vysoké množství bílkovin a vlákniny v něm jsou mimořádně prospěšné pro lidský gastrointestinální trakt.

Lehce stravitelná, výživná a vyvážená vícesložková amarantová kaše se snadno připravuje, je velmi chutná a mimořádně zdravá.

Složení: Ovesné vločky, sušená řasa, lněná mouka, mouka z amarantu, jedlá sůl.

Výrobek neobsahuje žádné konzervační látky, barviva ani aromata. Může obsahovat stopy vlašských ořechů a sezamových semínek.

Způsob přípravy: 1 porci (4-5 PL) zalijte 150ml horké vody nebo mléka. Důkladně promíchejte a přikryjte. Před konzumací nechte 5-7 minut odležet. K dochucení můžete použít libovolný olej. Díky lněnému, sezamová, cedrové nebo dýňovým olejem bude kaše chutnější a zdravější. Nakonec můžete přidat med, cukr, džem nebo čerstvé ovoce.

Výživové a energetické hodnoty na 100g: 270 kcal / 1130 kJ, bílkoviny: 14 g, tuky: 7g, uhlohydráty: 37g.

Kontraindikace: individuální intolerance na jednotlivé složky produktu.

Obsah: 200g

Země původu: Rusko

Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Táto stránka používa cookies. Viac info