Amarantový olej 100 ml Altajský

VYPREDANÉ

769,20 Kč 100%
Amarantový olej je bohatý na vitamin B1 (thiamin), B12 (riboflavin), E, ​​D, skvalen a omega nenasycených mastných kyselin. Pozitivně působí na paměť a napomáhá ke snižování hladiny "špatného" a ke zvyšování hladiny "dobrého" cholesterolu. Snižuje pocit únavy a stresu, zlepšuje mentální a duševní výkonnost. Čtěte více
Popis

Historie pěstování amarantu je stará asi 8000 let. Byla to jedna z hlavních plodin staroindických kmenů. Aztékové a Inkové si tuto rostlinu ctili nejen pro její vysokou nutriční hodnotu, ale i pro léčivé vlastnosti. Jedno z jmen amarantu se překládá jako "Bohem obdařen".

Amarantový olej obsahuje skvalen. Skvalen okysličuje tkáně a orgány a poskytuje silné antioxidační a imunomodulační účinky. Skvalen reguluje mnoho metabolických procesů v těle. Je považován za "protirakovinovou" látku.

Amarantový olej obsahuje:

- více než 70% mono- a polynenasycených mastných kyselin (kyselina linolová, olejová, linolenová, arachidonová, palmitolejová);
- vitamín E, uznávaný jako nejsilnější antioxidant. Obsažené v amarantové oleji ve vzácné, vysoce aktivní formě (tokotrienol);
- karotenoidy, které se v těle přeměňují na vitamin A;
- vitamín D, který zajišťuje normální růst a vývoj kostí;
- makro- a mikroelementy;
- fosfolipidy - látky, které jsou pro člověka nepostradatelné a přímo se podílejí na stavbě buněčných stěn;
- fytosteroly, které pomáhají snižovat hladinu cholesterolu v krvi a tím zlepšují zdraví srdce.

Amarantový olej je vhodný pro použití při:

  • kardiovaskulárních a onkologických onemocněních
  • infekčních a plísňových onemocněních
  • kožních onemocněních (lupénka, ekzémy, akné)
  • popáleninách, proleženinách
  • na ošetření povrchových zranění a odřenin
  • onemocněních žaludku, trávicího traktu, jater, infekcích sliznic

Amarantový olej může sloužit i jako kosmetický výrobek. Díky tomu, že ve svém složení obsahuje takové silné antioxidanty, jako je skvalen a vitamín E, pomáhá amarantový olej obnovovat a omlazovat buňky. Má dobré výživné, zvlhčovací a zjemňující vlastnosti. Amarantový olej je vhodný pro suchou, ochablou, drsnou, citlivou nebo unavenou pokožku v každém věku. Mimo jiné se úspěšně používá při masážních procedurách proti celulitidě.

Složení: 100% nerafinovaný amarantový jedlý olej

Výživové a energetické hodnoty na 100g: 3770 kJ / 900 kcal. tuky: 99,9g.

Způsob užívání: Vnitřní 1-3 čajové lžičky denně, nejlépe 30 minut před jídlem, můžete přidat i do jídla. Vnější - potírejte postižená místa kůže.

Kontraindikace: individuální intolerance na složky produktu.

Země původu: Rusko

Objem: 100 ml

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Naše webová stránka ukládá data na vašem zařízení (cookies a úložiště prohlížeče), aby bylo možné identifikovat vaši relaci a dosáhnout základní funkčnosti platformy, zážitku z prohlížení a zabezpečení.
Můžeme ukládat data na vašem zařízení (soubory cookie a úložiště prohlížeče), abychom mohli poskytovat doplňkové funkce, které zlepšují váš zážitek z prohlížení, ukládat některé vaše preference bez uživatelského účtu nebo bez přihlášení, používat skripty a/nebo zdroje třetích stran, widgety atd.
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Product has been added to the cart
Pokračovat v nákupu Objednat